Kérdése van? Írjon nekünk e-mailt: info@gardamax.hu

Információk

Elérhetőség
Áruház neve:
Gardamax.hu
Cím:
5400 Mezőtúr, I. út 28. (csak levelezési cím)
Telefon:
Áruház neve:
Gardamax.hu
Adószám:
66505310-1-36
Nyilvántartási szám:
35503484
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Soós Györgyné
Bankszámlaszám:
11773456-01967203
Üzemeltető neve:
Kovácsné Kálnai Róza EV
Üzemeltető telefonszáma:
+36-30/959-9617
Üzemeltető e-mail címe:
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Szállítás
Házhozszállítás MPL futárszolgálattal
mpl
A megrendelt csomag kiszállítása a megadott címre. A szállítási költség egységesen minden csomagnál 1900 forint. Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 900 Ft
PostaPont
postapont
Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását. A szállítási költség egységesen minden csomagnál 1900 forint. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 10 munkanap áll rendelkezésre.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 900 Ft
Fizetés
Utánvét
Utánvétes fizetés esetében Ön a terméket kézbesítő futárnak készpénzben, vagy bankkártyával fizeti meg a termékek vételárát és a szállítási költséget.
Átutalás
A bankkártyás fizetésen kívüli kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután leadta megrendelését küldünk egy díjbekérőt az Ön által a megrendelés során megadott e-mail címre, amelyben az összes, az utaláshoz szükséges adat és információ (webáruházunk számlaszáma, a megrendelés végösszege stb.) szerepel.
Bankkártyás fizetés
A kényelmes és biztonságos online fizetés. A bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Ez a módszer a leggyorsabb és egyben a legbiztonságosabb, az adatok harmadik fél kezébe nem kerülnek.