0-24h | info@gardamax.hu

 0-24h | info@gardamax.hu

Hírek

Bruder játékok
27
Nov

ÚJDONSÁG!

Az élet nem csak munkából áll, kikapcsolódni, a szabadidőt a lehető legpihentetőbb módon eltölteni kulcsfontosságú ahhoz, hogy tökéletes munkát végezhessünk, ha arra kerül a sor. Ön hogyan tölti szabadidejét? Családjával, barátaival, egyedül, a hobbijával? Építőipari gép modellek, játékok, dömperek, kis rakodók, hogy gyermeke is azt játszhassa, amit Ön dolgozik.

Belső gumik
27
Nov

AKTUÁLIS!

Meghibásodott, javíthatatlanná vált, cserélni kell? Vagy csak nem szeretné, ha nem lenne műhelyében tartalékban? Belső gumi választékunkban mindenféle munkagéphez megtalálhatja a megfelelő alkatrészt. Belső gumik széles választéka áll az Ön rendelkezésére, így nem kell tartania tőle, hogy a beszerzéséhez sokat kell majd kutatnia.

Eke alkatrészek
05
Nov

ÚJDONSÁG!

Megérkeztek az eke alkatrészek! Mi lehet annál kellemetlenebb ha munkavégzés közben meghibásodik egy alkatrész? A keresgéléssel csak időt veszít. Spóroljon időt és inkább fordítsa munkára! Nálunk megtalálhatja a szükséges eke alkatrészeket. Mi kellhet még egy jó ekézéshez? Szerezze be nálunk alkatrészeit!

Levegőszűrők
04
Nov

ÚJDONSÁG!

Elkedztük feltölteni a szűrőket. Jelenleg Fleetgruard, Granit és MANN FILTER szűrők találhatóak meg a webshopban. A feltöltés folyamatos. Nem csak levegőszűrők hanem a gyártók többi szűrői is hamarosan megjelennek az oldalon. Ha időközben szüksége van olyan szűrőre ami még nincs fent a kínálatban az ügyfélszolgálat tud segíteni a beszerzésben.