Kérdése van? Írjon nekünk e-mailt: info@gardamax.hu

Váltóolaj Granit Dexron III (20 liter)
Váltóolaj Granit Dexron III (20 liter)
52 900 Ft

Váltóolaj Granit Dexron III (20 liter)

Paraméterek:

 • Váltóolaj Granit Dexron III
 • Kiszerelés: 20 liter
 • Dexron III H automataváltó-olaj

Specifikációk:

 • Allison C-4/TES 228, TES 389; GM DEXRON III-H; MAN 339 Z1, 339 Z3; MB 236.1, MB 236.10, MB 236.5, MB 236.9; Voith 55.6335.3X; Volvo 1161521, 1161621, 97341; ZF TE-ML 04D, ZF TE-ML 05L, ZF TE-ML 14B, ZF TE-ML 16L, ZF TE-ML 17C

Minősítések:

 • Dexron III H automataváltó-olaj

RÖVID TERMÉK INFORMÁCIÓK
Ez a termékünk, a modern alkatrészgyártás szinte minden paraméterét magán hordozza. A legfontosabb jellemzői a magas minőség, a kiváló ár-érték arány és természetesen a hosszú élettartam. Ezáltal megakadályozhatók a nagyobb mechanikai sérülések kialakulása, és az állásidők is csökkenthetők. Különösen jó választás lehet azok számára, akik nem a kompromisszumot, hanem a legjobb minőséget keresik. Bízzon a minőségi termékekben, győződjön meg a tradicionális gyártók által készített alkatrészek minőségében!
Gyártó
Granit
Termék csoport
Váltóolajok
Viszkozitás
Dexron III
Kiszerelés
20 liter
Raktáron
52 900 Ft
✔ A termék visszaküldése 14 napig
✔ Több száz elégedett ügyfél
✔ Kiváló minőség

Vásároljon regisztrációval és gyűjtse a pontokat amiket később felhasználhat
★☆ A vásárlás után járó pontok:
529 Ft
Termék információk

Újonnan kifejlesztett, automata váltók kenésére alkalmas olaj. A speciális alapolajnak és a modern adalék-összetételnek köszönhetően nagy terhelésekhez, különösen alacsony hőmérséklet esetén alkalmazható. A gondosan kiválasztott összetevők hatásaként kifejezetten öregedésálló, nyírásstabil és magas hőmérsékleten rendkívül csekély mennyiségben párolog. Akár az északi régiókban alacsony hőmérsékleten, akár a legmagasabb hőmérsékleten, kánikulában - a váltás zökkenőmentes, a váltó zajmentesen üzemel, az olaj véd a kopás ellen és hosszú élettartamot biztosít. Gépkocsik bármilyen típusú automata váltóihoz, szervorásegítőkhöz, hidraulikus hajtáshoz alkalmazható.

 

Tulajdonságok:

 • Váltóolaj Granit Dexron III
 • Kiszerelés: 20 liter
 • Dexron III H automataváltó-olaj

 

Specifikációk:

 • Allison C-4/TES 228, TES 389; GM DEXRON III-H; MAN 339 Z1, 339 Z3; MB 236.1, MB 236.10, MB 236.5, MB 236.9; Voith 55.6335.3X; Volvo 1161521, 1161621, 97341; ZF TE-ML 04D, ZF TE-ML 05L, ZF TE-ML 14B, ZF TE-ML 16L, ZF TE-ML 17C

 

Minősítések:

 • Dexron III H automataváltó-olaj
Adatok
#Cikkszám
GARD-409742
egyéb információk

Kenőanyag különböző gép és traktor motorokhoz. Az általunk forgalmazott kenőanyagok a legkorszerűbb gyártási létesítményekben készülnek. Ezeknek a kenőanyagoknak a legfontosabb jellemzői a magas minőség, a kiváló ár-érték arány és természetesen a hosszú élettartam. A mezőgazdaság területén az ember nem mindig tudja kiszámítani az időjárási viszonyokat, a meghibásodásokat, a termés minőségét vagy a munkakörülményeket. Viszont számíthat arra, hogy a Gardamax rendelkezik azokkal a kenőanyagokkal, amelyekre szükség lehet.

A traktor hibátlan működése érdekében a Gardamax kiváló minőségű kenőanyagokat forgalmaz. Ezáltal megakadályozhatók a nagyobb mechanikai sérülések kialakulása, és az állásidők is csökkenthetők.

Bízzon a minőségi termékekben, győződjön meg a tradicionális gyártók által készített kenőanyagok minőségében!

A traktor fontos szerepet játszik a mezőgazdaságban, és az utóbbi években sok változáson ment keresztül. Az éghajlatváltozás miatt a termesztési területek jelentősen észak felé haladnak, így újak jönnek létre, a meleg és az aszály miatt a más területeken történő művelés egyre igényesebbé válik.

szállítási információk

Minden raktáron lévő terméket villámgyorsan kiszállítunk az ország bármely területére. Számunkra a legfontosabb az ügyfél elégedettsége, ezért igyekszünk minden terméket gondosan becsomagolni a sérülések elkerülése végett. Ha egy megrendelt termék véletlen nem megfelelő természetesen módunkban áll kicserélni.

Mikor kapja meg a rendelést?

Ha munkanapokon 12:00-ig leadja a megrendelést akkor még aznap feldogozzuk és egy rendelés státusz formában értesítést küldünk a készletről. Ha 12:00 után adja le a megrendelést akkor a feldolgozása már csak a következő munkanapon történik meg. Ha véletlen nincs készleten a termék akkor arról értesítést küldünk.

Mikor és hogyan történik a kiszállítás?

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 óra között történik. A kiszállításról SMS-ben értesít a posta a megrendelésben megadott telefonszámra.

Nem találta otthon a kézbesítő?

Igazából nincs semmi probléma. Mivel a postával dolgozunk ezért a csomagot visszavitték a legközelebbi postára és ott 10 napig megőrzik. Ezidő alatt bármikor bemehet a csomagért és átveheti.

Nincs otthon egésznap? Kérje postapontra!

Válasszon több, mint 650 postapont közül és vegye át a rendelést amikor kényelmes!

fizetési információk

A megrendelt csomagot többféleképpen is ki tudja fizetni. Igyekszünk minél többféle fizetési módot bevezetni a vásárlói igényeknek megfelőlen. Ha a fizetéssel kapcsolatban valami probléma merül fel az ügyfélszolgálatunkat kell keresni.

Hogyan tudja kifizetni a rendelést?

Jelenleg háromféle fizetési mód működik a webáruházban

 • Utánvétes fizetés:
  Amennyiben az utánvétes vásárlást választja, úgy a termékek vételárát és a szállítási díjat átvételkor, a futárnak kell kiegyenlíteni.
 • Banki előre utalás:
  A termékek ellenértékét banki előreutalás útján is rendezheti. Amennyiben szükség van díjbekérőre kérjük a megjegyzés rovatban jelezni!
  Az utaláshoz szükséges adatok:
  Kovácsné Kálnai Róza EV
  OTP Bank
  11773456-01967203-00000000
  Közlemény rovat: megrendelésszám
 • Fizetés bankkártyával:
  A kényelmes és biztonságos online fizetés. A bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Ez a módszer a leggyorsabb és egyben a legbiztonságosabb, adataid harmadik fél kezébe nem kerülnek.

Van -e bármilyen többletköltség a fizetési módokhoz?

Akár utánvétes vásárlást választ akár előre utalást nálunk nem kell többletköltséget fizetni.

Díjbekérőre van szükség az előre utaláshoz!

Ez nem probléma. Ha a megrendelés leadásánál előre jelzi akkor küldünk egy díjbekérőt a kért címre.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek