Univerzális kenőzsír GRA 1 kg (NLGI 3)

ÚJ
Univerzális kenőzsír GRA 1 kg (NLGI 3)
Gyártó:
GRA
Termékkód:
GARD-685375
Használat helye:
Kenőanyag
Kategória:
Kenőzsír
Kivitel:
Többcélú zsír
NLGI:
NLGI 3
Szín:
Világosbarna
Kiszerelés:
Darab
Szállítás:
2019.09.21
Raktárkészlet:
Van készleten
2 300 Ft
Részletek
Adatok
szállítás
fizetés
műszaki információ
Részletek

Univerzális kenőzsír GRA 1 kg (NLGI 3)

Univerzális felhasználású kenőzsír. Minden általunk forgalmazott alkatrész vagy termék magas minőséget képvisel. A megrendelt alkatrészek, termékek kiszállítása raktárkészletről történik, ezért nem kell sokat várni a kézbesítésre. A kenőzsírok nem mások, mint besűrített olajok. A közlekedési iparban leginkább csapágyak, lassan csúszó felületek kenésére használt anyagok.

 

Tulajdonságok:

 Univerzális felhasználású

 Többcélú zsír

 Magas minőségű kenőzsír

 Lítiumszappan bázisú

 Világos, természetes színek

 Lágy, kenődő konzisztencia

 Rövidszálas struktúra

 NLGI- 3. osztály

 

Paraméterek:

Kiszerelés: 1 kg hüvely

Alkalmazási terület:

Ipari berendezések

Szerszámgépek

Gépjárművek

Mezőgazdasági eszközök sikló- és golyóscsapágyai számára alkalmas valamint olyan helyeknél, ahol a kenőzsír jó tömítési hatása szükséges. 

Adatok
Cikkszám
GARD-685375
Státusz
ÚJ    
szállítás
MPL FUTÁRSZOLGÁLAT
Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.
MEGRENDELÉS VÉGÖSSZEG SZÁLLÍTÁSI DÍJ
  0 Ft  -  24 999 Ft 1 500 Ft
  25 000 Ft  - Ingyenes!
POSTAPONT
Ezzel a szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba, csomagautomatákba vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását.
MEGRENDELÉS VÉGÖSSZEG SZÁLLÍTÁSI DÍJ
  0 Ft  -  24 999 Ft 1 500 Ft
  25 000 Ft  - Ingyenes!
fizetés
UTÁNVÉTES VÁSÁRLÁS
Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát, és a szállítási díjat átvételkor, a futárnak kell kiegyenlítened.
FIZETÉS ELŐREUTALÁSSAL

A termékek ellenértékét banki előreutalás útján is rendezheti. Amennyiben szükség van díjbekérőre kérjük a megjegyzés rovatban jelezni!
Az utaláshoz szükséges adatok:
Kovácsné Kálnai Róza EV
OTP Bank
11773456-01967203-00000000
Közlemény rovat: megrendelésszám

FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL
A kényelmes és biztonságos online fizetés. A bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Ezt a tranzakciót rendszerünk azonnal jóváírja és kollégáink azonnal neki is kezdenek csomagod összeállításának. Ez a módszer a leggyorsabb és egyben a legbiztonságosabb, adataid harmadik fél kezébe nem kerülnek.
műszaki információ

A konzisztencia a zsír merevségének mértéke. A konzisztencia a sűrítő anyag típusától és mennyiségétől függ. A konzisztencia osztályozása a penetráció mértékén alapul. Az osztályozási rendszert az Egyesült Államok Nemzeti Kenőanyag Intézete (NLGI) fejlesztette ki. Minél lágyabb a zsír, annál inkább a kúp elsüllyed és annál alacsonyabb az NLGI-szám. Az egyes zsírok hőmérsékleti tartománya eltérő, ezért fontos, hogy a felhasználási körülményeknek megfelelő zsírt használjuk. Magas hőmérsékleten az egyszerűen lágyuló zsír kifolyik, és nagyon alacsony hőmérsékleten a normál körülmények között a zsírok olyan mértékben megkeményedhetnek, hogy nem tudják ellátni funkciójukat. A rozsdásodásra alkalmas területeken tanácsos olyan vízben nem oldódó zsírokat használni, amelyek tapadási képességükkel képesek bevonni a felületeket koherens kenőfóliával. A vízben nem oldódó zsírok rozsdagátló tulajdonságokkal rendelkeznek. A zsírok kiválasztásakor a mechanikai stabilitást is figyelembe kell venni, mivel azok bizonyos mechanikai igénybevételek során lágyulnak.

Webáruház készítés