Univerzális kenőzsír grafit GRA 15 kg (NLGI 2)

ÚJ
Univerzális kenőzsír grafit GRA 15 kg (NLGI 2)
Gyártó:
GRA
Termékkód:
GARD-814123
Használat helye:
Kenőanyag
Kategória:
Kenőzsír
Kivitel:
Többcélú zsír
NLGI:
NLGI 2
Szín:
Grafit
Kiszerelés:
Darab
Szállítás:
2019.09.21
Raktárkészlet:
Van készleten
68 500 Ft
Részletek
Adatok
szállítás
fizetés
műszaki információ
Részletek

Univerzális kenőzsír grafit GRA 15 kg (NLGI 2)

Univerzális felhasználású kenőzsír. Minden általunk forgalmazott alkatrész vagy termék magas minőséget képvisel. A megrendelt alkatrészek, termékek kiszállítása raktárkészletről történik, ezért nem kell sokat várni a kézbesítésre. A kenőzsírok nem mások, mint besűrített olajok. A közlekedési iparban leginkább csapágyak, lassan csúszó felületek kenésére használt anyagok.

 

Tulajdonságok:

 Univerzális felhasználású

 Grafit színű

 Minőségi kenőanyag

 Lítiumszappanos bázis

 Fekete, finom, jól kenhető konzisztencia. 

 NLGI- 2. osztály

 Nagy finomságú grafit által vészfutási tulajdonságokkal rendelkezik

 Poros és enyhén nedves üzemeltetési feltételek mellett is jól bevált  

 

Paraméterek:

Kiszerelés: 15 kg PVC tartály

Alkalmazási terület:

Gépjárművek

Mezőgazdasági eszközök valamint gépek golyós- és siklócsapágyainál alkalmazható

A zsír lágy konzisztenciája miatt zsírzópréseknél is felhasználható

Adatok
Cikkszám
GARD-814123
Státusz
ÚJ    
szállítás
MPL FUTÁRSZOLGÁLAT
Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.
MEGRENDELÉS VÉGÖSSZEG SZÁLLÍTÁSI DÍJ
  0 Ft  -  24 999 Ft 1 500 Ft
  25 000 Ft  - Ingyenes!
POSTAPONT
Ezzel a szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba, csomagautomatákba vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását.
MEGRENDELÉS VÉGÖSSZEG SZÁLLÍTÁSI DÍJ
  0 Ft  -  24 999 Ft 1 500 Ft
  25 000 Ft  - Ingyenes!
fizetés
UTÁNVÉTES VÁSÁRLÁS
Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát, és a szállítási díjat átvételkor, a futárnak kell kiegyenlítened.
FIZETÉS ELŐREUTALÁSSAL

A termékek ellenértékét banki előreutalás útján is rendezheti. Amennyiben szükség van díjbekérőre kérjük a megjegyzés rovatban jelezni!
Az utaláshoz szükséges adatok:
Kovácsné Kálnai Róza EV
OTP Bank
11773456-01967203-00000000
Közlemény rovat: megrendelésszám

FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL
A kényelmes és biztonságos online fizetés. A bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Ezt a tranzakciót rendszerünk azonnal jóváírja és kollégáink azonnal neki is kezdenek csomagod összeállításának. Ez a módszer a leggyorsabb és egyben a legbiztonságosabb, adataid harmadik fél kezébe nem kerülnek.
műszaki információ

A konzisztencia a zsír merevségének mértéke. A konzisztencia a sűrítő anyag típusától és mennyiségétől függ. A konzisztencia osztályozása a penetráció mértékén alapul. Az osztályozási rendszert az Egyesült Államok Nemzeti Kenőanyag Intézete (NLGI) fejlesztette ki. Minél lágyabb a zsír, annál inkább a kúp elsüllyed és annál alacsonyabb az NLGI-szám. Az egyes zsírok hőmérsékleti tartománya eltérő, ezért fontos, hogy a felhasználási körülményeknek megfelelő zsírt használjuk. Magas hőmérsékleten az egyszerűen lágyuló zsír kifolyik, és nagyon alacsony hőmérsékleten a normál körülmények között a zsírok olyan mértékben megkeményedhetnek, hogy nem tudják ellátni funkciójukat. A rozsdásodásra alkalmas területeken tanácsos olyan vízben nem oldódó zsírokat használni, amelyek tapadási képességükkel képesek bevonni a felületeket koherens kenőfóliával. A vízben nem oldódó zsírok rozsdagátló tulajdonságokkal rendelkeznek. A zsírok kiválasztásakor a mechanikai stabilitást is figyelembe kell venni, mivel azok bizonyos mechanikai igénybevételek során lágyulnak.

Webáruház készítés