Kérdése van? Írjon nekünk e-mailt: info@gardamax.hu

Motorolaj Granit Super Truck LA 10W-40 (20 liter)
Motorolaj Granit Super Truck LA 10W-40 (20 liter)
57 900 Ft

Motorolaj Granit Super Truck LA 10W-40 (20 liter)

Paraméterek:

 • Motorolaj Granit Super Truck LA 10W-40
 • Kiszerelés: 20 liter
 • Prémium minőségű, alacsony károsanyag-kibocsátású motorolaj

Specifikációk:

 • Caterpillar ECF-2 / ECF-3, Cummins CES 20081, DAF, Detroit Diesel DDC 93K218, Deutz DQC IV-10 LA / TTCD motorok, Iveco 18-1804 TLS E9, Mack EO-O Premium Plus, MAN M3271-1 / M3477, MB 228.51, MTU DDC BR 2000 / DDC BR 4000 / MTL 5044 3.1, Renault VI-RLD-3, Scania Low Ash, Volvo CNG / VDS-4 (STD417-0001)

Minősítések:

 • ACEA E6 / E7 / E9, API CJ-4, JASO DH-2, SAE 10W-40

RÖVID TERMÉK INFORMÁCIÓK
Ez a termékünk, a modern alkatrészgyártás szinte minden paraméterét magán hordozza. A legfontosabb jellemzői a magas minőség, a kiváló ár-érték arány és természetesen a hosszú élettartam. Ezáltal megakadályozhatók a nagyobb mechanikai sérülések kialakulása, és az állásidők is csökkenthetők. Különösen jó választás lehet azok számára, akik nem a kompromisszumot, hanem a legjobb minőséget keresik. Bízzon a minőségi termékekben, győződjön meg a tradicionális gyártók által készített alkatrészek minőségében!
Gyártó
Granit
Termék csoport
Motorolajok
Viszkozitás
10W-40
Kiszerelés
20 liter
Raktáron
57 900 Ft
✔ A termék visszaküldése 14 napig
✔ Több száz elégedett ügyfél
✔ Kiváló minőség

Vásároljon regisztrációval és gyűjtse a pontokat amiket később felhasználhat
★☆ A vásárlás után járó pontok:
579 Ft
Termék információk

Prémium minőségű, alacsony károsanyag-kibocsátású motorolaj a legmodernebb szintetikus olajokkal. Euro V és VI motorokhoz alkalmazható. Az innovatív, oxidáció- és öregedésálló adalékanyagoknak köszönhetően a teljes olajcsere-intervallum során maximális üzemanyag-megtakarítást kínál. Alacsony hőmérsékleten megbízható indítást, magas üzemi hőmérsékleten teljes kenést biztosít. A nyírásstabil hatóanyagok a 10W-40-es viszkozitást a teljes olajcsere-intervallum alatt megtartják.

 

Tulajdonságok:

 • Motorolaj Granit Super Truck LA 10W-40
 • Kiszerelés: 20 liter
 • Prémium minőségű, alacsony károsanyag-kibocsátású motorolaj

 

Specifikációk:

 • Caterpillar ECF-2 / ECF-3, Cummins CES 20081, DAF, Detroit Diesel DDC 93K218, Deutz DQC IV-10 LA / TTCD motorok, Iveco 18-1804 TLS E9, Mack EO-O Premium Plus, MAN M3271-1 / M3477, MB 228.51, MTU DDC BR 2000 / DDC BR 4000 / MTL 5044 3.1, Renault VI-RLD-3, Scania Low Ash, Volvo CNG / VDS-4 (STD417-0001)

 

Minősítések:

 • ACEA E6 / E7 / E9, API CJ-4, JASO DH-2, SAE 10W-40
Adatok
#Cikkszám
GARD-292081
egyéb információk

Kenőanyag különböző gép és traktor motorokhoz. Az általunk forgalmazott kenőanyagok a legkorszerűbb gyártási létesítményekben készülnek. Ezeknek a kenőanyagoknak a legfontosabb jellemzői a magas minőség, a kiváló ár-érték arány és természetesen a hosszú élettartam. A mezőgazdaság területén az ember nem mindig tudja kiszámítani az időjárási viszonyokat, a meghibásodásokat, a termés minőségét vagy a munkakörülményeket. Viszont számíthat arra, hogy a Gardamax rendelkezik azokkal a kenőanyagokkal, amelyekre szükség lehet.

A traktor hibátlan működése érdekében a Gardamax kiváló minőségű kenőanyagokat forgalmaz. Ezáltal megakadályozhatók a nagyobb mechanikai sérülések kialakulása, és az állásidők is csökkenthetők.

Bízzon a minőségi termékekben, győződjön meg a tradicionális gyártók által készített kenőanyagok minőségében!

A traktor fontos szerepet játszik a mezőgazdaságban, és az utóbbi években sok változáson ment keresztül. Az éghajlatváltozás miatt a termesztési területek jelentősen észak felé haladnak, így újak jönnek létre, a meleg és az aszály miatt a más területeken történő művelés egyre igényesebbé válik.

szállítási információk

Minden raktáron lévő terméket villámgyorsan kiszállítunk az ország bármely területére. Számunkra a legfontosabb az ügyfél elégedettsége, ezért igyekszünk minden terméket gondosan becsomagolni a sérülések elkerülése végett. Ha egy megrendelt termék véletlen nem megfelelő természetesen módunkban áll kicserélni.

Mikor kapja meg a rendelést?

Ha munkanapokon 12:00-ig leadja a megrendelést akkor még aznap feldogozzuk és egy rendelés státusz formában értesítést küldünk a készletről. Ha 12:00 után adja le a megrendelést akkor a feldolgozása már csak a következő munkanapon történik meg. Ha véletlen nincs készleten a termék akkor arról értesítést küldünk.

Mikor és hogyan történik a kiszállítás?

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 óra között történik. A kiszállításról SMS-ben értesít a posta a megrendelésben megadott telefonszámra.

Nem találta otthon a kézbesítő?

Igazából nincs semmi probléma. Mivel a postával dolgozunk ezért a csomagot visszavitték a legközelebbi postára és ott 10 napig megőrzik. Ezidő alatt bármikor bemehet a csomagért és átveheti.

Nincs otthon egésznap? Kérje postapontra!

Válasszon több, mint 650 postapont közül és vegye át a rendelést amikor kényelmes!

fizetési információk

A megrendelt csomagot többféleképpen is ki tudja fizetni. Igyekszünk minél többféle fizetési módot bevezetni a vásárlói igényeknek megfelőlen. Ha a fizetéssel kapcsolatban valami probléma merül fel az ügyfélszolgálatunkat kell keresni.

Hogyan tudja kifizetni a rendelést?

Jelenleg háromféle fizetési mód működik a webáruházban

 • Utánvétes fizetés:
  Amennyiben az utánvétes vásárlást választja, úgy a termékek vételárát és a szállítási díjat átvételkor, a futárnak kell kiegyenlíteni.
 • Banki előre utalás:
  A termékek ellenértékét banki előreutalás útján is rendezheti. Amennyiben szükség van díjbekérőre kérjük a megjegyzés rovatban jelezni!
  Az utaláshoz szükséges adatok:
  Kovácsné Kálnai Róza EV
  OTP Bank
  11773456-01967203-00000000
  Közlemény rovat: megrendelésszám
 • Fizetés bankkártyával:
  A kényelmes és biztonságos online fizetés. A bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Ez a módszer a leggyorsabb és egyben a legbiztonságosabb, adataid harmadik fél kezébe nem kerülnek.

Van -e bármilyen többletköltség a fizetési módokhoz?

Akár utánvétes vásárlást választ akár előre utalást nálunk nem kell többletköltséget fizetni.

Díjbekérőre van szükség az előre utaláshoz!

Ez nem probléma. Ha a megrendelés leadásánál előre jelzi akkor küldünk egy díjbekérőt a kért címre.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek