Kérdése van? Írjon nekünk e-mailt: info@gardamax.hu

Hajtómű és váltóolaj Granit 75W-90 (20 liter)
Hajtómű és váltóolaj Granit 75W-90 (20 liter)
124 900 Ft

Hajtómű és váltóolaj Granit 75W-90 (20 liter)

Paraméterek:

 • Hajtómű és váltóolaj Granit 75W-90
 • Kiszerelés: 20 liter
 • Szintetikus, GPI GL-5 hajtó- és váltóműolaj tehergépkocsikhoz

Specifikációk:

 • Mercedes-Benz 235.8, MAN 341 Typ E-3, MAN 341 Z-2, Volvo 97312, Arvin Meritor 076-N, Scania STO 1:0, ZF TE-ML 12B, ZF TE-ML 16F, ZF TE-ML 17B, BMW 83229407768, BMW OSP, BMW SAF-XO, DAF tgk (nyújtott olajcsere-intervallumokhoz), IVECO, MAN 342 S1, MB 235.11, MIL-L-2105 D, Renault LKW, Volvo 97315

Minősítések:

 • API GL-5, API MT-1

RÖVID TERMÉK INFORMÁCIÓK
Ez a termékünk, a modern alkatrészgyártás szinte minden paraméterét magán hordozza. A legfontosabb jellemzői a magas minőség, a kiváló ár-érték arány és természetesen a hosszú élettartam. Ezáltal megakadályozhatók a nagyobb mechanikai sérülések kialakulása, és az állásidők is csökkenthetők. Különösen jó választás lehet azok számára, akik nem a kompromisszumot, hanem a legjobb minőséget keresik. Bízzon a minőségi termékekben, győződjön meg a tradicionális gyártók által készített alkatrészek minőségében!
Gyártó
Granit
Termék csoport
Hajtómű és váltóolajok
Viszkozitás
75W-90
Kiszerelés
20 liter
Raktáron
124 900 Ft
✔ A termék visszaküldése 14 napig
✔ Több száz elégedett ügyfél
✔ Kiváló minőség

Vásároljon regisztrációval és gyűjtse a pontokat amiket később felhasználhat
★☆ A vásárlás után járó pontok:
1 249 Ft
Termék információk

Univerzális, szintetikus váltóolaj haszonjárművek váltóihoz és tengelyhajtásaihoz. Speciálisan a személygépkocsik, valamint a könnyű és nehéz teherautók kézi váltóihoz és hátsó tengelyeihez kifejlesztett, univerzális kenőanyag. Speciális összetételének köszönhetően különösen alkalmas szinkron váltókhoz és nagy terhelésű differenciálművekhez. A széles viszkozitási tartomány és a speciális összetevők a legnehezebb feltételek esetén is tökéletes teljesítményt biztosítanak. Nagy hőstabilitása és a súrlódás elleni tökéletes védőhatása alapján megelőzi a váltóproblémákat. Minőségi szintetikus alapolajokkal rendelkező, szintetikus hajtómű- és váltóolaj.

 

Tulajdonságok:

 • Hajtómű és váltóolaj Granit 75W-90
 • Kiszerelés: 20 liter
 • Szintetikus, GPI GL-5 hajtó- és váltóműolaj tehergépkocsikhoz

 

Specifikációk:

 • Mercedes-Benz 235.8, MAN 341 Typ E-3, MAN 341 Z-2, Volvo 97312, Arvin Meritor 076-N, Scania STO 1:0, ZF TE-ML 12B, ZF TE-ML 16F, ZF TE-ML 17B, BMW 83229407768, BMW OSP, BMW SAF-XO, DAF tgk (nyújtott olajcsere-intervallumokhoz), IVECO, MAN 342 S1, MB 235.11, MIL-L-2105 D, Renault LKW, Volvo 97315

 

Minősítések:

 • API GL-5, API MT-1
Adatok
#Cikkszám
GARD-953669
egyéb információk

Kenőanyag különböző gép és traktor motorokhoz. Az általunk forgalmazott kenőanyagok a legkorszerűbb gyártási létesítményekben készülnek. Ezeknek a kenőanyagoknak a legfontosabb jellemzői a magas minőség, a kiváló ár-érték arány és természetesen a hosszú élettartam. A mezőgazdaság területén az ember nem mindig tudja kiszámítani az időjárási viszonyokat, a meghibásodásokat, a termés minőségét vagy a munkakörülményeket. Viszont számíthat arra, hogy a Gardamax rendelkezik azokkal a kenőanyagokkal, amelyekre szükség lehet.

A traktor hibátlan működése érdekében a Gardamax kiváló minőségű kenőanyagokat forgalmaz. Ezáltal megakadályozhatók a nagyobb mechanikai sérülések kialakulása, és az állásidők is csökkenthetők.

Bízzon a minőségi termékekben, győződjön meg a tradicionális gyártók által készített kenőanyagok minőségében!

A traktor fontos szerepet játszik a mezőgazdaságban, és az utóbbi években sok változáson ment keresztül. Az éghajlatváltozás miatt a termesztési területek jelentősen észak felé haladnak, így újak jönnek létre, a meleg és az aszály miatt a más területeken történő művelés egyre igényesebbé válik.

szállítási információk

Minden raktáron lévő terméket villámgyorsan kiszállítunk az ország bármely területére. Számunkra a legfontosabb az ügyfél elégedettsége, ezért igyekszünk minden terméket gondosan becsomagolni a sérülések elkerülése végett. Ha egy megrendelt termék véletlen nem megfelelő természetesen módunkban áll kicserélni.

Mikor kapja meg a rendelést?

Ha munkanapokon 12:00-ig leadja a megrendelést akkor még aznap feldogozzuk és egy rendelés státusz formában értesítést küldünk a készletről. Ha 12:00 után adja le a megrendelést akkor a feldolgozása már csak a következő munkanapon történik meg. Ha véletlen nincs készleten a termék akkor arról értesítést küldünk.

Mikor és hogyan történik a kiszállítás?

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 óra között történik. A kiszállításról SMS-ben értesít a posta a megrendelésben megadott telefonszámra.

Nem találta otthon a kézbesítő?

Igazából nincs semmi probléma. Mivel a postával dolgozunk ezért a csomagot visszavitték a legközelebbi postára és ott 10 napig megőrzik. Ezidő alatt bármikor bemehet a csomagért és átveheti.

Nincs otthon egésznap? Kérje postapontra!

Válasszon több, mint 650 postapont közül és vegye át a rendelést amikor kényelmes!

fizetési információk

A megrendelt csomagot többféleképpen is ki tudja fizetni. Igyekszünk minél többféle fizetési módot bevezetni a vásárlói igényeknek megfelőlen. Ha a fizetéssel kapcsolatban valami probléma merül fel az ügyfélszolgálatunkat kell keresni.

Hogyan tudja kifizetni a rendelést?

Jelenleg háromféle fizetési mód működik a webáruházban

 • Utánvétes fizetés:
  Amennyiben az utánvétes vásárlást választja, úgy a termékek vételárát és a szállítási díjat átvételkor, a futárnak kell kiegyenlíteni.
 • Banki előre utalás:
  A termékek ellenértékét banki előreutalás útján is rendezheti. Amennyiben szükség van díjbekérőre kérjük a megjegyzés rovatban jelezni!
  Az utaláshoz szükséges adatok:
  Kovácsné Kálnai Róza EV
  OTP Bank
  11773456-01967203-00000000
  Közlemény rovat: megrendelésszám
 • Fizetés bankkártyával:
  A kényelmes és biztonságos online fizetés. A bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Ez a módszer a leggyorsabb és egyben a legbiztonságosabb, adataid harmadik fél kezébe nem kerülnek.

Van -e bármilyen többletköltség a fizetési módokhoz?

Akár utánvétes vásárlást választ akár előre utalást nálunk nem kell többletköltséget fizetni.

Díjbekérőre van szükség az előre utaláshoz!

Ez nem probléma. Ha a megrendelés leadásánál előre jelzi akkor küldünk egy díjbekérőt a kért címre.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek